Élj a holnapnak! Élj a holnapnak!
Mengyán Eszter
divat tippek
Szabó Jucus
gasztro tippek
Berecz István
sport tippek
OLVASD EL ÚTMUTATÓINK TIPPJEIT
ÉS TERVEZD OKOSABBAN A JÖVŐDET!

ÚTMUTATÓINK

MENGYÁN ESZTER

#holyduck.hu

fenntartható divat – ökostílus – tudatos ruhavásárlás

Az újságíró szakmában eltölött évek és jópár, a divattal kapcsolatos megrázó élményem után döntöttem úgy, hogy a tudatos ruhavásárlás, az ökodivat, a fenntarthatóság mellett teszem le a voksomat. Erről írok, posztolok, kutatok, beszélgetek. 2016 októberében eldöntöttem, hogy fél évig nem vásárolok ruhát, cipőt, egyéb kiegészítőt. Semmit, ami a ruházkodással kapcsolatos. A fél évig tartó projektbe olyan jól belejöttem, hogy úgy gondoltam: emelek a téten. Egy évig nem vásároltam magamnak, közben rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, ami miatt biztosan tudom: beszélni kell erről a témáról a kihívás után is. 2018 áprilisában 29 magyar tervezőt vettünk rá, hogy megmutassák, kik készítik a ruháinkat. Ezzel csatlakoztunk a Fashion Revolution nemzetközi kampányához.

SZABÓ JUCUS

#5hozzavalo.blog.hu

ételkészítés 5 hozzávalóból – finomat, egészségeset, gyorsan

Szeretek főzni és kísérletezni a konyhában. Nekem ez kikapcsolódás egy hosszú nap után. Olyan ételeket készítek, amik gyorsak, kevés, de friss hozzávalóból készülnek. Hasonló alapanyagokból egy kis változtatással, vagy más fűszerezéssel, máris egy új ételt lehet varázsolni, így nem kell túlvásárolni magunkat és többször ehetünk finomakat otthon. Sok barátomat és ismerősömet inspiráltam már, hogy ragadjon fakanalat. 2014-ben ezért is indítottam útjára az 5 hozzávaló blogot, hogy még több embernek megmutathassam, hogy otthon is lehet finomat főzni egyszerűen!

 

BERECZ ISTVÁN

@IstvanMoveMore

streetworkout – saját testsúlyú edzés – gerinctorna

A Move and More alapítójaként évek óta azon dolgozom, hogy megszerettessem az emberekkel a természetes mozgást. Legtöbbször nem is kell drága eszköz és kondibérlet, csak a szobád, vagy a természet és persze az elszántságod. Saját testsúlyos edzés specialistaként bátran állítom, hogy pénz nélkül is csodákat tehetünk testünkkel és lelkünkkel. A prevenciós tréningek és a tudatos fejlesztések mellett a gerincet érintő megbetegedések megelőzése és mozgásminta korrekciója is a szakterületem. Az ún. NMPT módszerrel (Bene Máté gyógytornász, fizioterapeuta rendszere) segítek a már kialakult lúdtalp, tenisz-/golfkönyök, derék/váll/csukló problémáknál. A gerincet érintő változások kihathatnak az egész mozgás- és érzékszervrendszerre, az edzéseken ezekkel is foglalkozom, hiszen nem azért dolgozunk, hogy később majd a betegségeinkből való felépülésünkre költsünk, hanem hogy egészségesen és boldogan éljük meg a mindennapjainkat.

© GENERALI BIZTOSÍTÓ ZRT.
A GENERALI CSOPORT TAGJA

Designed + Developed by